Počítačová akademie STEP! Učíme od roku 1999. Vysoce kvalitní IT vzdělávání pro dospělé a děti. Připravujeme programátory, konstruktéry a systémové inženýry, kteří nemohou být nahrazeni umělou inteligencí. Kromě toho se navíc k hlubokým základním znalostem učíme chápat úkolům, uvažovat s připravenými projekty a pracovat v týmu.

Your browser is out of date!

You are using an outdated browser Internet Explorer. This version of the browser does not support many modern technologies, that's why many pages of the website are not displayed correctly, and may not work some of functions . We recommend viewing the website using the latest versions of the browsers Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge

Telefon musí být ve formátu
Х ХХХ ХХХ-ХХ-ХХ

Potvrďte prosím svůj souhlas se zpracováním osobních údajů. Získané informace používáme pouze v rámci naší společnosti a nepředáváme je třetím stranám.

Zjistěte více

Soutěž o Mustang Cabrio 2019 od počítačové akademie STEP.

Již brzy- 1. listopadu počítačová akademie STEP slaví 20 let.
V souvislosti s narozenimami chceme darovat Mustang Cabrio 2019 jednomu studentovi počítačové akademie. Pravidla jsou jednoduchá! Je potřeba být studentem počítačové akademie STEP. Smlouva musí být uzavřena nejpozději 27. října.

Nepropásněte šanci vyhrát auto svých snů!

Požádejte o zpětné zavolání
Telefonní číslo
V tuto chvíli bohužel nefungujte naše klasické telefonní číslo. Prosím volejte na 790 285 055, případně nás kontaktujte emailem. Díky!

Tato stránka používá soubory cookie

Zásady ochrany osobních údajů